CityRentBistrita este o afacere de familie, inceputa la sfarsitul lunii iulie 2016 de catre Adrian si Ioana Ilutia, antreprenori tineri cu o viziune proprie in domeniul auto, unde, tinem la calitatea serviciilor oferite.

 

Mai mult decat o afacere, CityRentBistrita este un concept nou pe care l-am creat, aducand pe piata de inchirieri auto din judetul Bistrita-Nasaud servicii accesibile cu preturi fixe si transparente. 

Masini de inchiriat si Preturi

 

Va oferim spre inchiriere peste 20 de automobile, atat din clasa mica, cat si din clasele superioare.

Tarif fix: 50 lei/zi

 

Servicii de inchiriere

 

Conceptul CityRentBistrita este construit in jurul clientului, astfel incat, prin serviciile oferite sa satisfaca nevoile, siguranta si confortul acestuia.

Pe langa serviciile de inchiriere la tarif fix, suntem disponibili sa preluam si sa livram clientilor automobilele 24h/24h fara alte costuri suplimentare.

La cerere, livram si preluam automobilul de la domiciliul clientului (cost suplimentar).

Oferim transferuri de la si/sau inspre aeroport (cost suplimentar).

Punem la dispozitia dumneavoastra scaune auto destinate copiilor (cost suplimentar).

 

Conditii de inchiriere

 

Conditiile de inchiriere sunt flexibile, in functie de cerintele clientilor. La noi, puteti inchiria automobilul chiar si numai pentru 1 zi, la acelasi pret.

Inchiriem automobilele doar persoanelor care detin permis de conducere valabil, de minim 1 an.

 

Automobilele se inchiriaza doar pe teritoriul Romaniei.

 

NEW AUTO CONCEPT CONSULTING

Importator automobile noi si second hand ne ghidam afacerea bazati pe principiul ca in urma unei afaceri atat noi si cat si clientul sa castige.
Motto -ul societatii noastre: Castigam Impreuna ! Oferim din stoc si pe comanda automobile noi si second hand, automobile verificate , cu istoric service , automobile importate din EU.
Oferim consiliere in vederea alegerii modelului potrivit in functie de nevoile clientilor nostri. Ne ocupam de achizitia, transportul, formalitatile de inmatriculare , asigurarea automobilelor.
Dupa 13 ani de munca in domeniul auto ne-am fondat propria companie pentru a putea implementa propria viziune in domeniul automobilelor second hand din Romania, dorind sa dezvoltam un nou concept: servicii bune si ieftine din urma carora sa castigam si noi si clientii nostri. Reusim sa oferim clientilor cele mai bune servicii din piata, auto atuul nostru pe langa experienta si cunostintele din piata este urmatorul : de fiecare data ne punem in postura clientului. Asa stim ca daca noi suntem multumiti de alegere si clientul nostru va fi multumit de alegerea facuta. Ne dorim clienti multumiti si afaceri pe termen lung.
Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii complete si de calitate în domeniul auto şi de a găsi permanent soluţii profesioniste la cerinţele clienţilor noştri.